Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KIRIKKALE CENAZEDE BULUŞTU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Işıklar Köyünden Perişanlar olarak bilenen Zengin Ailesini acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Perişan lakabı ile tanınan Ekrem Zengin’in oğlu,  Işıklar Beton A.Ş. sahiplerinden Muharrem, Battal ve Ersin Zengin’in abileri, Coşkun Zengin’in babası, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin’in amcaoğlu Selahattin Zengin elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Bahçe evinde su kuyusuna inen ve burada elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Selahattin Zengin’in cenazesi tüm şehri birleştirdi. Gürler Camiinde İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazına şehirden büyük katılım olurken, cenaze Işıklar Köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım’ın yanı sıra iş ve siyaset dünyasından birçok kişi katıldı.

Haber 71 Gazetesi olarak merhuma Allah’tan Rahmet başta Kardeşleri Muharrem, Battal ve Ersin Zengin olmak üzere ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x