Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale İş dünyası sandığa gidiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE TSO’NUN YENİ YÖNETİMİ İÇİN 2 LİSTE YARIŞIYOR

Kırıkkale iş dünyasının yakından ilgilendiren, Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelikleri ve meslek komitesi grupları seçimleri bugün yapılacak. Mavi ve beyaz liste olmak üzere 2 ayrı listenin yarışacağı TSO yeni yönetimi seçimi için oy kullanma işlemleri Saat.09.00’da başlayacak.

İKİ LİSTE YARIŞACAK

Bakanlar kurulu kararıyla bugüne ertelenen Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, meclis üyelikleri ve meslek komitesi seçimleri bugün yapılacak. Mavi ve beyaz liste olmak üzere 2 listenin yarışacağı TSO seçimlerinde oy kullanma işlemi sabah Saat.09.00’da başlayacak ve Saat.17.00’a kadar devam edecek. Kırıkkale Ticaret Sanayi Odası’nın mevcut başkanı ve 7 Nisan Cumartesi günü (bugün) yapılacak seçimde yeni dönem için aday olan Başkan Ahmet Varlı, “Üyelerimizin problemleri buraya taşındığı zaman ilgili yerlere aktarıp, bunlarında takipçisi olma noktasında hep gayret içerisinde olduk. Bundan sonra da gayret içerisinde olacağız” diye konuştu.

11 VE 13. GRUPTA BÜYÜK ÇEKİŞME

2 listenin yarıştığı seçimlerde en büyük çekişmenin 11 ve 13. Grupta olması bekleniyor. 11. Grupta mavi listede bulunan Muzaffer İlhan, Murat Akyurt ve R.Cihat Mencet, beyaz listenin başkan adayı Cemalettin Akdoğan’a karşı yarışacak. 13. Meslek grubunda ise mavi listeden Ahmet Varlı, Rasim Ölmez ve Timuçin Bağbaşı listeye girebilmek için yarışacak. Meslek grupları seçimlerinin tamamlanmasının ardından meslek gruplarında listeye girenler kendi aralarında başkan ve yönetimi belirleyecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x