Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkale final gruplarına ev sahipliği yapacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında barınan öğrencilerinin ders dışı zamanlarının verimli değerlendirilmesi, bedensel yönden gelişimlerinin desteklenmesi, bağımlılık, kötü alışkanlıklar ve olumsuz davranışlardan korunması amacıyla 16-20 Nisan 2018 tarihleri arasında Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilerini kapsayan 32. Voleybol Turnuvası Türkiye Finali grup maçları Kırıkkale’de düzenlenecek.

9 İL’DEN 93 SPORCU KATILACAK
Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünün organizasyonu ve ev sahipliğinde düzenlenecek olan turnuvaya Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Karabük, Bolu ve Bilecik illerinden Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınan Öğrencilerden 93 sporcu ve idareci katılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek Voleybol Turnuvasına katılacak sporcu ve idareciler Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünce ağırlanacak. Turnuvada görev alacak hakemler, gözlemciler ile maçların oynanacağı salon Kırıkkale Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünce organize edilecek. Turnuva maçları Başpınar Kapalı Spor Salonunda oynanacaktır. Turnuvanın fikstür çekimi 16 Nisanda, açılış töreni 17 Nisanda yapılacak olup final maçı ise 20 Nisan Cuma günü oynanacak. Turnuvada dereceye giren takımlar için ödül töreni final maçından sonra düzenlenecek. Turnuvada birinci olan takım Kredi ve Yurtlar Kurumu İller Arası Türkiye Şampiyonasına katılacak.

DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN

Turnuvanın ev sahipliğini ve sporcu kafilelerinin ağırlanmasını sağlayacak olan Kredi ve Yurtlar Kurumu Kırıkkale İl Müdürü İ. Haluk Karahan yaptığı açıklamada “Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak, aralarında birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik ve centilmenlik duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan geleneksel Voleybol Turnuvasının centilmenlik ruhunun ön planda olması gayesiyle tüm takımlara başarılar diliyoruz ve tüm sporseverlerin turnuvaya katılmasını bekliyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x