Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale huzurlu bir şehir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri Bakanlığı’nın oluru ile Kırıkkale Vali vekili olarak atanan Mükerrem Ünlüer’e, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kendilerini ziyarete gelenlerle yakından ilgilenen Ünlüer, “Kırıkkale orta ölçekli, huzurlu olarak bilinen bir Anadolu şehir. Ziyaretlerinden dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Vali vekili Mükerrem Ünlüer, göreve geldiği günden itibaren hem şehri tanımaya çalışıyor hem de kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kabul ediyor. Kırıkkale’yi tanımaya çalıştığını ifade eden Ünlüer “Kırıkkale’yi MKEK ve TÜPRAŞ ile tanıyorduk. Kırıkkale orta ölçekli, huzurlu olarak bilinen bir Anadolu şehir. Kırıkkale bizim meslekte tercih edilebilir bir şehir. Bizim görevimiz burada Kırıkkale’ye gerçekten hizmet etmek. Yetişmiş insanlarız, birikimimizi aktarmamız lazım” ifadesinde bulundu. Hizmetin tek başına yapılan bir iş olmadığı sözlerine dikkat çeken Ünlüer, “En güzel hizmet Kırıkkalelilerle, siyasilerle çok iyi bir koordine sağlayarak olur. Kırıkkale’yi tanımaya çalışıyoruz, bu kapsamda da vatandaşlarımız sağ olsun bizleri yalnız bırakmıyor. Makamımıza kadar gelerek, hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyorlar. Bütün herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x