Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiKırıkkaleManşet

Kırıkkale IPARD Kapsamına Alındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MİLLETVEKİLLERİMİZİN DESTEĞİYLE KAPSAMA ALINDIK
Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Avrupa Komisyonu tarafından 2008 yılında onaylanarak Türkiye’de uygulamaya konulan ve 42 ilin faydalandığı Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma (IPARD) programı kapsamına Kırıkkale’nin de alındığını söyledi. Başkan Sümer IPARD kapsamında yatırımcının ve üreticinin yüzde 75’e varan hibe desteklerden yararlanacağını vurguladı.
Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve kurumların işbirliğinde Kırıkkale’nin Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma (IPARD) programı kapsamına alındığını açıklayan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, IPARD’ın destek ofisinin kısa bir zaman içerisinde Kırıkkale’de açılacağını söyledi. IPARD Destek Ofisinin Valiliğin yeni binasına taşınmasının ardından Valiliğin eski binasında hizmet vermeye başlayacağını belirten Başkan Sümer, Kırıkkale’nin IPARD kapsamına alınmasında yoğun çaba sarf eden, emeği geçen Milletvekillerine ve çalışmaları takip eden kurum müdürlerine teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu