Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Kırıkkale kazansın istiyoruz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’a ziyarette bulundu.

‘AĞABEY KARDEŞ İLİŞKİMİZ VAR’

Ziyarette konuşan Torunlu Kırıkkale’nin eksikliklerinden söz ederek, “Kırıkkale’nin çok büyük eksiklikleri var. İnsanlarına sahip çıkılmıyor”dedi. Torunlu Belediye Başkan Adayı Yılmaz’la ağabey-kardeş ilişkilerinin olduğunu sözlerine ekledi.

ŞEHİTLER ŞEREF VE GURUR KAYNAĞIMIZ

Yılmaz ise şehit ailelerinin her zaman acılarını paylaştıklarını ifade ederek, “Şehitler bizim de şehidimizdir. Şehit olan bizler yada kardeşlerimiz de olabilirdi. Her zaman şehitliği ziyaret eden biriyim. Çünkü onlar vatanı ve milleti için canlarını fede ettiler. Bu nedenle hepimizin şeref ve gurur kaynadığırlar” dedi. Yılmaz, doğrunun ve hizmetin yanında olduklarını sözlerine ekleyerek, “İsteğimiz Kırıkkale’nin kazanmasıdır. Allah nasip ederse kazanırsak, çivisi çıkartılan Kırıkkale’yi düzeltip geleceğe taşıyacağız. Bu bir seçim vaadi değil, yapılması gerekendir” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
MUSA ÇAĞIRAN
MUSA ÇAĞIRAN
30 Aralık 2013 14:25

BİR MHP OLARAK YANINDAYIM USTA

yunus
yunus
30 Aralık 2013 01:56

mahir bey kırıkkale siyasetini belirleyen isimdir güler yüzlülüğü sempatikliği tok gözlülüğü ve efsane eso müdürlüğü onu kırıkkale halkının gözünde fenomen haline getirmiştir. Halk eleştirilere baksa bile kimin iyi olduğunu anlar çok şükür sadece parti değiştirmesi ile eleştiriliyor o da zaten seçim sonrasında partinin mahir yılmazdan önce ve sonraki oylarının karşılaştırılmasıyla açıklığa kavuşuyor.mahir abim gibi bi adamı tanıdığım için bi kez daha gurur duydum şimdi mahir abimin de dediği gibi “yanımızda olan olmayan herkes sağolsun” allah çıktığımız bu yolda inşallah muvaffakiyet versin

Ahmet
Ahmet
26 Aralık 2013 20:22

Kazanan Kırıkkale olacak. Tüm Kırıkkaleli hemşehrilerime bol Saadetli günler dilerim.

fatih can
fatih can
26 Aralık 2013 14:54

Önünde poz vermediğin lider fotoğrafı kaldı mı mahir bey..?

Başa dön tuşu