Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Kırıkkale Lisesinde ödül heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Lisesi deneme sınavında dereceye giren öğrencilerini karne töreninden sonra plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

 

BAŞARILARINIZ TAKDİRİN ÜZERİNDE

Öğrencilerin başarı oranlarının belirlenmesi ve üniversite sınavlarına hazırlığı için yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere Kırıkkale Lisesi ödül verdi. Dereceye giren kendi öğrencilerine karne töreninden sona yapılırken, ödül töreninde konuşan Kırıkkale Lisesi Müdürü Nuri Pehlivanlı, “Bu zor başarı uzun çalışmalar sonucu elde edilmiştir. Öğrencilerimizin hepsini kutluyorum. Tabi bu başarıda emeği geçen öğretmenlerine ve ailelerine de teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ileride meslek hayatına başladıklarında ülkemizi daha iyi noktalara getirecek işler yapacaklardır. Başarınız her türlü takdirin üzerindedir. Okulumuzda ki bu başarılar artarak devam edecektir.” dedi.

 

ÜSTÜN OLAN ONURDUR

Okul rehber öğretmenleri Efraim Soyak ve Durmuş Ali Kocabaş ise öğrenci başarısını ödüllendirmenin önemiyle ilgili olarak şunları söylediler, “Niteliği ve tarihsel kökleri bakımından ödül, yeniliğin sembolüdür. Eğitim aracı olarak kullanıldığı zaman, yarışma unsurunu taşıyan özelliklere sahip bir mükâfatlandırma biçimi demektir. Her ödül vermede, ödülü alanın başkaları tarafından takdir edilmesi, onurlandırılması söz konusudur. Ödülle mükâfatlandırma için bir onur en önemli şeydir. Ödül onur belgeleri ve işaretleri, levhalar, plâkalar, kupalar, nişanlar, bayraklar biçiminde olduğu gibi, para olarak da verilebilir. Ancak para olarak verildiği zaman da değer taşıyan yanı, ya da üstün olan tarafı onurudur. Ödülün hedefi, insanı hoşnut etmek ve daha çok çalışmaya teşvik etmek, ya da onda bazı ilgiler uyandırmaktır” dedi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

9.SINIFLAR:

1.İrem KARATAŞ

2.Eray BAŞKAYA

3.Şuheda KEÇELİ

 

10.SINIFLAR:

1.Ahmet Eren İSUSU

2.Vedat YEŞİLIRMAK

3.Talip SAÇAL

 

11.SINIFLAR:

1.Eda KANKAL

2.Mesut BÜYÜKKARTAL

3.Ali Umut BAŞER

 

12.SINIFLAR:

1.Kaan GÖRMÜŞ

2.ZİYA YURDAKUL

3.Yiğit Berat TOKEL

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x