Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale LÖSEV ile bilinçlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kanser hastalarını ve ailelerinin kansere karşı mücadelesinde her aşamada yanında olan Kırıkkale’de kamuoyu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi. Çarşı esnafını ve okulları ziyaret ederek dolandırıcılara karşı uyardı. LÖSEV’i ilgi ve memnuniyetle ağırlayan Kırıkkale halkı herkesi kanserle mücadelede LÖSEV’in yanında olmaya davet etti.

 

GÖNÜLLÜ OLMAYA DAVET ETTİLER

LÖSEV  adı kullanılarak yapılan dolandırıcılıklara dikkat çeken LÖSEV yetkilileri, gönüllüleri ve Lösemili Çocukların anneleri ile birlikte sadece irtibat ofislerinin  bulunmadığı illere de giderek bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bugün ki duraklarının Kırıkkale olduğunu söyleyen LÖSEV yetkilileri tüm çarşı esnafını gezerek “LÖSEV kapı kapı dolaşıp para istemez” uyarısında bulundu. Aynı zaman da Kırıkkale Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelerek gönüllülük hakkında da öğrencileri bilinçlendirdi. Kamuoyu bilinçlendirme çalışmasına katılan LÖSEV gönüllüleri tüm Kırıkkale halkını LÖSEV hakkında bilgilendirmeyi hedeflediklerini ve Kırıkkale halkını da gönüllü olmaya davet ettiklerini söyledi.

 

ANINDA İHBAR EDİN

LÖSEV adına gazete sattığını, bağış topladıklarını belirten kişiler kapı kapı gezdiğini dile getiren LÖSEV yetkilileri, bu tarz durumlarda, “Hemen 155 polis imdat ve 0312 447 06 60 LÖSEV imdat telefonlarına ihbar edin. Konuyla alakalı araştırmalar yapıldıktan sonra hukuki yollara anında başvurulacak ve gerekli işlemler başlatılacaktır” ifadesini kullandı.

 

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

LÖSEV’in bağış toplayan değil, bağış kabul eden bir vakıf olduğunu söyleyen LÖSEV yetkilileri, “Vakfa bağışları kurumsal yollardan yapmakta fayda var. 3406’ya boş mesaj, internet üzerinden ya da bankaların lÖSEV hesabına bağış yapılabilir” dedi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x