Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşetSiyaset

KIRIKKALE, RESMEN TALİP OLDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hükümetin, şehir merkezlerinde kaldığı gerekçesiyle taşıma kararı aldığı askeri birliklere ilk gönüllü talip çıktı. Askeri birliği olmayan illerde bu yönde hareketlilik yaşanırken, Kırıkkale, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın “1 ay içinde taşınacaklar” dediği birlikler arasında yer alan Mamak Muhabere Okulu’na resmen talip oldu.
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Işık’a bu taleplerini ilettiklerini belirterek, özetle şunları söyledi: “Eskiden ilimizde 9. Zırhlı Tugay vardı. Ancak 2000’li yılların başında taşındı, biz mağdur olduk. Şu anda bu tugayın arazisi boş.

Buraya taşınacak askeri birliğin gerekli altyapısı da bulunan arazisi hazır, hemen yarın gelip yerleşebilirler. Aslında biz, Etimesgut’taki zırhlı birliği istiyorduk, ama bu birlik için arazimiz yeterli değil. Ancak Mamak Muhabere Okulu için arazimiz yeterli. Bu talebimizin karşılanması, nüfusuna göre en fazla şehit veren il olan Kırıkkalemize de bir jest olur.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x