Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Kırıkkale silahına sahip çık!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sivil Toplum Kuruluşlarını temsilcilerinin katılımıyla Türk Metal Sendikası Lokalinde ilk toplantısını yapan  “KIRIKKALE SİLAHINA SAHİP ÇIK PLATFORMU”,  görev dağılımı yaparak yol haritasını belirledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, Kırıkkale’nin Mili Piyade Tüfeği için işsizi, işçisi, memuru, emeklisi, esnafı, ev hanımıyla tek yürek olduğunu, silahın Kırıkkale dışında yapılmaması için sonuna kadar mücadele verileceğini kaydetti.

KOMİTE, GÖREV DAĞILIMI YAPTI
Başkanlığa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök’ün oy birliğiyle seçildiği toplantıya Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi A. Yücel Karabacak, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Recep Sefer, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Kırıkkale Yerel Basınını temsilen Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ katıldı.

KAMUOYU OLUŞTURMA HEDEFLENİYOR
Toplantıda yol haritasını da belirleyen “KIRIKKALE SİLAHINA SAHİP ÇIK PLATFORMU”, ilk iş olarak MKE Genel Müdürü ve Kırıkkale Milletvekilleriyle toplantılar yapacak. Yapılacak toplantıların sonuçlarını Kırıkkale kamuoyuyla paylaşacak olan “KIRIKKALE SİLAHINA SAHİP ÇIK PLATFORMU”, çalışmalarına hız vererek, Milli Piyade Tüfeği’nin tamamının Kırıkkale Silah Fabrikasında üretilmesi için kamuoyu oluşturmayı hedefliyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu