Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleKültür SanatManşet

Kırıkkale standına büyük ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İstanbul /TUYAP- Büyükçekmece fuar alanında gösterime sunulan   19. kez düzenlenen EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ziyaretler devam ediyor.

DÖRT DÖRTLÜK STANT
EMITT Turizm Fuarında bulunan ve Karakeçili kilimi, Makine Kimya Endüstri Fabrikasında üretilen silahlar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan çini porselen eşyaları başta olmak üzere ilimizle ilgili kültür değerleri Kırıkkale standı yoğun ilgi görüyor.

Kırıkkale standına büyük ilgi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriESKİ VALİ GÜNER DE ZİYARET ETTİ
Kırıkkale standını başta;  İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Afyon Valisi Hakan Yusuf Güner olmak üzere çok sayıda yerli ve yabancı kurum kuruluş ve firma temsilcileri ziyaret ediyor. Ziyaretçiler, Vali Ali Kolat ve Kırıkkale yetkilileri tarafından karşılanıp,Kırıkkale  standı hakkında bilgilendiriliyor.

YER SOFRASINDA AĞIRLANDI
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Kırıkkale standını ziyaret etti.  Burada Vali Ali Kolat tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş Kırıkkale Yöresine ait ‘ Yer Sofrasında’ ağırlandı.  Topbaş,  Kolat ile bir süre sohbet ederek standın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu