Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale’de, “Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği” açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, “Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğinin” açılışını gerçekleştirdi.

Ovacık Mahallesi’nde bulunan dernek binasının açılışında konuşan Milletvekili Öztürk, engelli bireylerin hayatlarının kolaylaşması için, tüm desteklerini verdiklerini ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

AK Parti hükümetleri olarak 2002 yılından bu yana engelli vatandaşlara tam destek verdiklerini belirten Öztürk, “Engelli vatandaşlarımızı sosyal hayata kazanımları noktasında gerekli kanunları çıkararak yaşamlarını daha kolay hale getirdik. Bundan sonrada elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Engelli kardeşlerimize fırsatlar ve olanaklar sağlamalıyız. Bu derneğin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Açılışa, Kırıkkale Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x