Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Kırıkkale’de ‘Mekke’nin Fethi’ kutlanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de ‘Mekke’nin Fethi’ kutlanacak
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) her yıl olduğu gibi bu yılda da Mekke’nin Fethi’ni tüm Türkiye genelinde yapacağı programlarla kutlamaya hazırlanıyor.

BÜYÜK BİR PROGRAM HAZIRLANIYOR
Mekke’nin Fethi’nin 1386. yılı münasebetiyle AGD Kırıkkale Şubesi’nde de hazırlıklar devam ediyor. Mekke’nin Fethi programı hakkında bilgi veren AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, “AGD Kırıkkale Şubesi olarak Mekke’nin Fethi’nin 1386. yıldönümünü anmak amacıyla Kırıkkale’de büyük bir program hazırlıyoruz.”

ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK
Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, Sakal-ı Şerif ziyareti, katılan 1 kişiye Umre hediyesi, tiyatro ve sinevizyon gösterileri olacak. Ayrıca AGD-MGV kadim Genel Başkanı İlyas Tongüç Bey’i de bu vesileyle Kırıkkale’de ağırlayacağız İnşallah. Bunun yanı sıra 2 hafta önce Kırıkkale genelinde yaklaşık 1200 ortaokullu ve liseli öğrencimizin katılımıyla icra edilen Siyer-i Nebi yarışmamızın da ödül töreni bu programda yapılacak.” diye konuştu.

TÜM KIRIKKALE HALKI DAVETLİ
31 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 19.00’da Nur Camii Konferans Salonunda yapılacak olan programa tüm Kırıkkalelileri davet eden Bayraktar, “Miladi yılbaşı gecesi televizyonlarda ve bazı yerlerde inancımıza, kültürümüze, değerlerimize uymayan birtakım yayınlardan ve yılbaşı kutlamalarından uzak durarak, alternatif bir program olarak hazırladığımız Mekke’nin Fethi programına başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm Kırıkkalelilerin katılımını oldukça önemsiyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızı ailece programımıza davet ediyoruz.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x