Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkale’de sporun gelişmesi için çalışacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz yıl Erzincan Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevinden Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yasin Özdemir, kısa zamanda spor camiasıyla kaynaştı. Kırıkkale’de eksiklikleri tespit ettiğini ve bu eksikliklerin giderilmesi için girişimlerde bulunduklarını söyleyen İl Müdürü Özdemir, Kırıkkale’de sporun daha da gelişmesi için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını kaydetti.

BAKAN’IN KIRIKKALE’YE GELMESİ BÜYÜK BİR AVANTAJ OLDU
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Erkoç ile görüş alışverişinde bulundu. Kırıkkale’de bulunan spor tesislerini tek tek gezerek eksiklikleri tespit ettiklerine vurgu yapan İl Müdürü Özdemir, gerekli ihtiyaçların karşılanması için girişimde bulunduklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı. Dr. Osman Aşkın Bak’ın Kırıkkale’ye gelmesinin iyi bir şans olduğunu söyleyen İl Müdürü Özdemir, Bakan Bak’ın tesisleri yerinde görme imkanı bulduğunu, gerekli ihtiyaçların tespitinde büyük katkısı olduğunu hatırlattı.

SPOR SALONU İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Ziyarette, Başbakan Yıldırım’ın Kırıkkale’ye spor salonu sözünün hatırlatılması üzerine İl Müdürü Özdemir, gerekli girişimlerin bulunulduğunu, spor salonunun Türkiye’de yapımı gerçekleşecek yatırımlar arasında yer aldığını söyledi. İl Müdürü Özdemir gerekli çalışmaların yapılmasının ardından spor salonunun yatırım programında yer alacağını kaydetti. Kırıkkale’de eser bırakmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Özdemir “Kırıkkale’de sporun daha da gelişmesi için çalışıyoruz. İlimizde bulunan genç nüfusun kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora yönlendirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x