Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkale’de şube seviyesinde teşkilatlanıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

5.Bölge Müdürlüğü Ankara Bölge merkezi olmak üzere Çankırı, Bolu, Çorum, Düzce ve Kırıkkale illerinde Şube Müdürlüğü seviyesinde teşkilatlandığını ifade ederek, Çorum ilinin bu yapılan yatırımlarda en çok yardım aldığına dikkat çekti.

 

İNCELEMELER YAPTI

DSİ 5.Bölge Müdürü Mahmut Dündar Beraberinde Devlet Su İşleri 54. Şube Müdürü İlker Aslan,Osmancık belediye Başkanı Hamza karataş,AK parti Osmancık ilçe Başkan yar5dımcısı Ercan Arslan, yüklenici firma müteahhiti,ve mühendislerle birlikte Çorum ili Osmancık ilçesi merkezi ve Kızılırmak taşkın projesi ile ilgili çalışma yapılacak alanlar, Dutludere–Osmancık Sulama projesinin devam ettiği çalışma alanları, İncesu köyü Sulama göleti yapılacak çalışma alanları, Dereboğazı içme suyu projesinin uygulanacağı çalışma alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

 

EN ÇOK YARDIM ÇORUM’A

DSİ 5.Bölge Müdürü Mahmut Dündaryaptığı açıklamada Çorum’a bakanlık olarak 850 tirilyonluk yatırım yapıldığını kaydederek,çalışmaların devam ettiğini belirtti. DSİ 5.Bölge Müdürlüğü Ankara Bölge merkezi olmak üzere Çankırı, Bolu, Çorum, Düzce ve Kırıkkale illerinde Şube Müdürlüğü seviyesinde teşkilatlandığını ifade ederek, Çorum ilinin bu yapılan yatırımlarda ençok yardım aldığına dikkat çekti. İhalesi yapılan çalışmaların en kısa tamamlanacağının altını çizen Dündar, planlaması yapılarak projelendirilen bütün çalışmalar ihalesi yapılarak sonuçlandırıldığını, yarım kalkan hiçbir projenin olmadığını vurguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu