Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkale’den kopmuyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk esnaflara bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnafın isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Öztürk, Kırıkkale’ye hizmet getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ve sürekli Kırıkkale’ye gelerek istenilen hizmetleri dinlediklerini belirtti.
 
ÖZTÜRK’TEN SERİ ZİYARETLER
Meclis çalışmaları dışında her zaman Kırıkkale’de olduklarını belirten Milletvekili Abdullah Öztürk merkezde bulunan esnafı gezdi. Esnafların sorunlarını dinleyen Öztürk bazı vatandaşlarında taleplerini dinledi. Kırıkkale’ye gelerek istenilen hizmetleri dinlediklerini söyleyen Öztürk, Kırıkkale’ye yapılacak hizmetlerin vatandaşların istekleri doğrultusunda olacağını da belirtti.
 
KIRIKKALE’DEN KOPMUYORUZ
Her kesimle görüşmeler yaptıklarını ve hizmet için çalıştıklarını söyleyen Öztürk,“ 1 Kasım seçimlerinde 3-0 yaptık. Bize oy veren oy vermeyen herkes için hizmet edeceğiz, yapılacak yatırımlar ile ilgili 3 vekil olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Belediyelerimiz ve Kırıkkale’de bulunan tüm kesimle istişarelerimiz devam ediyor. Esnaflarında taleplerini dinliyoruz. Bizler hiçbir zaman Kırıkkale’den kopmuyoruz. 4 yılın sonunda bizlere Allah razı olsun denilmesini istiyoruz ” ifadelerini kulandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu