Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkale’den yoğun katılım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çorum’un Kargı Yaylası’nda her yıl düzenlenen Yeni Asya okuyucu buluşması ve pikniği bu sene de gerçekleştirildi. Gerçekleşen buluşmaya Kırıkkale’den de yoğun katılım gerçekleşti.

 

  1. YIL KARGI YAYLASI PİKNİĞİ

Çorum Yeni Asya okuyucuları 43. yıl Kargı Yaylası pikniği hafta sonu gerçekleştirildi. Üstad Bediüzzaman Said Nursî’nin; “Benim tefekkür bahçemdir” dediği Kargı Yaylası’nda her yıl düzenlenen okuyucu buluşma pikniği bu sene de gerçekleştirildi. “Geleneksel Çorum Kargı Yeni Asya Okuyucuları Pikniği” gazetemiz yazar yönetim kurulu üyelerinin bir kısmının katılması ile muhabbet buluşması olarak yapıldı.

 

YOĞUN KATILIM

Kargı Yaylası okuyucu buluşmasına Çorum, Amasya, Tokat, Samsun, Ordu, Sinop, Kastamonu, Yozgat, Kırıkkale ve Yalova başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de katılanlar oldu. Kahvaltının ardından Yönetim Kurulu üyemiz Şemsettin Çakır’ın Kur’ân tilâvetiyle ile başlayan programımız yine yönetim Kurulu Üyemiz ve yazarımız Rifat Okyay’ın Risale-i Nuru okuma, anlama ve anlatmanın önemi üzerinde yaptığı sohbet ve “Na’büdü sırrı”nı okumasıyla devam etti.

 

KİTAPLARINI İMZALADILAR

Çayların içilmesinden sonra Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Yavuzyiğitoğlu’nun ve Genel Yayın Müdürümüz Kâzım Güleçyüz’ün soru cevap şeklinde devam eden sohbetlerinin ardından namaz ve yemek faslına geçildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x