Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkaleli Asteğmen Iğdır’da şehit oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkaleli Piyade Asteğmen Sezgin Özdemir, görev yaptığı Iğdır’da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu. Şehit Piyade Asteğmen Sezgin Özdemir’in cenazesi toprağa verilmek üzere dün memleketi Kırıkkale’ye gönderildi.

 

Resmi tören yapıldı

Iğdır Doğubayazıt Caddesi Asrı mezarlık yakınında meydan gelen kaza ağır yaralanan Piyade Asteğmen Sezgin Özdemir, ambulans ile kaldırıldığı Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şehit Asteymen Özdemir, için resmi tören düzenlendi. Iğdır Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen törene 5. Hudut Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Ali Kalyoncu, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Ulus, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Çirit, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ile şehidin yakınları ve askeri personel katıldı.

 

Naaşı ambulansla geldi

Şehit Özdemir için düzenlenen törende, öz geçmiş okunmasının ardından dua edildi. Askeri inzibat tarafından şehit naaşı omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Daha sonra şehidin naaşı ambulans ile Iğdır Havaalanına buradan da memleketi Kırıkkale’ye gönderildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu