Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkaleliler oyunun farkında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GÖÇER, “AKP’LİLER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ALDIĞI HÜKÜMET KURMAMA GÖREVİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ”

 

MHP Kırıkkale milletvekili adayları seçim çalışmalarına kamu kurumlarını ziyaret ederek devam ediyor. Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkkalelilerin 7 Haziran’dan sonra oynanan tiyatro oyununu çok iyi izlediğini ve tepkisini 1 Kasım’da göstereceğini söyledi.

 

KAMU KURUMLARINI GEZDİLER

MHP’li adaylar Seyit Ahmet Göçer, Diş Hekimi Tacettin Silsüpür ve Avukat Abdullah Pekgöz, seçim çalışmalarını kamu kurumlarını ziyaret ederek devam ettiriyor. Bu kapsamda Kırıkkale Valiliği ve bağlı birimlerini gezen adaylar kamu personelleri ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Birim müdürlerini makamlarında ziyaret eden adaylar birimlerin tüm ofislerini gezerek kamu personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundular.

 

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Adaylar vatandaşların yoğun ilgisi ile ziyaretlerini sürdürdü. Adaylar vatandaşların, 7 Haziran seçimlerinin ardından neden koalisyon kurulamadığı yönündeki sorularını yanıtladılar. MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, koalisyon sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hükümet kurmama planının işletildiğini ifade ederek, “Partimizin koalisyona yanaşmadığı ve sorumluluk almadığı yönünde bir algı oluşturmaya çalışıyorlar” dedi.

 

GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Göçer şöyle devam etti: “AKP’liler sürecin büyük bir bölümünü CHP ile görüşme yaparak geçirdiler. Bize de geçerken uğradılar. AKP, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldığı talimatla hükümet kurmama görevini başarıyla tamamladı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde beyanname açıklamasında söylediği gibi partimiz 1 Kasım seçimlerinden sonra olası bir koalisyon söz konusu olduğunda ülke ve millet için yine elini değil gövdesini taşın altına koyacaktır. Vazgeçilemez ilkelerimizle, usulsüzlüklerin, bölücülerin, hırsızların ve yolsuzlukların üstüne gitmek için göreve hazır olduk ve olacağız.”

 

YENİ SEÇİMİN KARARINI 7 HAZİRAN AKŞAMI VERDİLER

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan İl Başkanı Baloğlu ise, 7 Haziran seçimlerinin ardından yapılan koalisyon çalışmalarının tam bir tiyatro oyunu olduğunu söyledi. Baloğlu, “AKP hükümet kurmak için değil, ülkeyi seçime götürmek için milleti oyalamıştır. Kendilerini kurtarmak için yeniden seçime gitme kararını daha 7 Haziran akşamı veren AKP, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldığı emirle ülkeyi terör olaylarının gölgesinde seçime sürüklemiştir.”

 

ONLAR KAYITSIZ ŞARTSIZ SEÇİM İSTEDİ

Baloğlu şöyle devam etti: “Genel Başkanımız tarafından da o süreçte sürekli dile getirildiği gibi dört şartımızı kabul etmeleri halinde koalisyona hazırdık. Bunu en iyi AKP’liler bilir. Anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilmemesi, Çözüm Süreci’nin yani teröristle müzakerenin sona erdirilmesi, 17-25 Aralık yolsuzluk iddialarının üzerine gidilmesi ile cumhurbaşkanının yetki sınırında bulunması bizim şartlarımızdı. Sağlıklı bir koalisyon için bu şartların kabul edilmesi vazgeçilmezdi. AKP’nin bu şartları kabul etmemesi bizi şaşırtmadı. Çünkü onlar kayıtsız şartsız yeni bir seçime gitmek istedi.  Kırıkkaleliler oynanan tiyatro oyununun farkında ve 1 Kasım’da tepkisini göstermek için sabırsızlanıyor.”

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu