Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkaleliler TBMM’yi salladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleliler Vakfı, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu ve Kırıkkaleli işadamları ve yöneticileri Derneği TBMM’de yeni seçilen Kırıkkale Milletvekillerini ziyaret etti. Kırıkkalelilerin oluşturduğu yaklaşık 200 kişilik heyetin TBMM’de ki ziyareti Meclis koridorlarında büyük dikkat çekti. Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk hemşerilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

TANITIM GÜNLERİ KAÇINILMAZ OLDU

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Ankara’da Kırıkkale Tanıtım günlerinin yapılmasının artık kaçınılmaz olduğunu belirtirken, bunun öncülüğünü de yapmaya hazır olduklarını ve Milletvekilleri olarak bu konuda üzerlerine ne görev düşüyorsa gerekeni yapacaklarını ifade etti. Ramazan Can, Kırıkkalelilerin Ankara’da ki birlikteliklerini önemsediğine dikkat çekerken, birlik içerisinde güçlü olmanın kimseye zarar vermeyeceğini aksine herkesin kazanacağını vurguladı.

 

EMRİNİZDE OLACAĞIM

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’te Kırıkkaleliler Vakfı, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu ve diğer Kırıkkaleli STK’ların birlik beraberlik içerisinde olmalarının gurur verici olduğunu belirtirken, Vakıf Başkanı Aytekin Araç, Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya ve diğer dernek yöneticilerine teşekkür etti. Kendisinin Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde yaşarken, TBMM’ye seçilmesinin büyük bir onur olduğunu belirten Abdullah Öztürk, bu onuru kendisine ve ailesine yaşatan Kırıkkalelilerin her zaman emrinde olacağını vurguladı.

 

KIRIKKALE HAKETTİĞİ YERE GELECEKTİR

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç her iki milletvekilini ziyaretleri esnasında Ankara’da Kırıkkale rüzgarı estirmeye devam ettiklerini belirtirken, Aralık ayı içerisinde Kırıkkale Kültür Sanat günleri düzenleyeceklerini ve bu etkinliğinde Kırıkkale Tanıtım günlerinin altyapısını oluşturacağını ifade etti. Kırıkkale Tanıtım günlerinin Atatürk Kültür Merkezi veya ATO Congresium’da yapılabilmesi için çalışmalar içerisinde olduklarını kaydetti. Ankara’da yaşayan Kırıkkalelilerin birlik beraberlik içerisinde hareket etmelerinin Kırıkkale ve insanına büyük katkılar sağlayacağını belirten Araç, “Ankara’da milletvekillerimizle, bürokratlarımızla, işadamlarımızla el ele vererek Kırıkkalelinin Ankara’da hak ettiği yeri alacağına inancımız sonsuzdur” dedi.

 

BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞMALIYIZ

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya’da Ankara’da yaşayan Kırıkkaleliler ile Milletvekillerinin birlik beraberlik içerisinde çalışmaları halinde, önemli çalışmalara imza atılacağından bahsederken bu birlikteliğin kazananının Kırıkkale ve insanının olacağına dikkat çekti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu