Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KIRIKKALENİN BAŞINA BELA OLAN OTOMOBİL FARESİ YAKALANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Kırıkkale’de uzun süredir araba hırsızların peşindeydi. Kırıkkale’de birçok araba hırsızlığı yapan kişiler uzun takip sonucu Ankara Mamak’ta yakaladı.

 

Kırıkkale Asayiş Şubesi polisleri çalınan bir otomobilin peşine düştü, Kırıkkale ve çevre illerdeki hurdacı ve galerilerde arama tarama yaparken, Ankara Şaşmazda 2  el yedek parça satıcılardan bazı işyerlerini  sıkı takibe aldı. Arama çalışmaları sonrasında  araç hırsızının Ankara Mamak’ta  olduğunu tespit etti.

 

Kırıkkale Asayiş Şubesi polisleri, Ankara Mamak’ta malum şahsı bulunduğu yerde yakaladı ve Kırıkkale’ye getirdi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde sorgulamalarında suçunu  uzun süre kabul etmeyen ve çaldığı aracın yerini söylemeyen araç faresi, en sonunda itiraflarda bulunmaya başladı. Otomobili çaldığını ve Ankara’da sakladığını itiraf eden zanlı aracı sakladığı yerin adresini verdi.  Aracın parçalanarak satılmasına ramak kala, Kırıkkale Asayiş şubesi Aracı Ankara’dan alıp Kırıkkale’ye getirerek Emniyetin otoparkına çekti. Araç sahibine de aracının bulunduğunu bildirdiler. Asayiş Şubesi sorgulamasının ardından yargılanması için adliyeye sevk edildi.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x