Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Kırıkkale'nin mimarı ‘Ören Mimarlık’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale'nin mimarı ‘Ören Mimarlık’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ören Mimarlik İşletme Sahibi Alper Gökdemir
Yaklaşık 40 yıldır Kırıkkale’de hizmet veren ve Kırıkkale’de ki tüm yapılarda hemen hemen imzası bulunan Ören Mimarlık, son yıllarda yaptığı atılımlarla dikkat çekiyor. Kurumsal bir firma olduklarını dile getiren Ören Mimarlık İşletme Sahibi Alper Gökdemir, ekipman olarak da Kırıkkale’de farkı ortaya koyduklarını söyledi.
KURUMSAL BİR FİRMAYIZ
Kırıkkale’de bir inşaat firmasının arayıp bulmak istediği her şeyi Ören Mimarlık profesyonel ekibiyle gerçekleştiriyor. Ören Mimarlık İşletme Sahibi Alper Gökdemir, firmaların A’dan Z’ye tüm inşaat işlerini yaptıklarını ve bunu kusursuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Yaptıkları işin önemine değinen Gökdemir, “Çürük olan binaları ve yapıları tespit ediyoruz. Kentsel dönüşümde devletin sunduğu imkanları vatandaşımıza aktararak, bilinçli bir şekilde projeler yürütüyoruz. Bütün mimarlık ve mühendislik becerilerimizi ortaya döküyoruz. Tam kadro ve her şey kendi bünyemizde. Kurumsal bir firmayız. Derme çatma, toplama çıkarma değil. Herkes burada kendi işinin başında. Bir aracı falan yok bizde.” dedi.
 
SAĞLAMLIK TEK BAŞINA BİR ÖLÇÜ DEĞİLDİR
Kentsel dönüşüm yaptıklarını anlatan Gökdemir, “Kentsel dönüşümünü yapıyoruz. Projesini çiziyoruz. Yapı denetimini yapıyoruz ve sağlam yeni bir yapıyı ortaya koyuyoruz. Kısacası çürük binadan sağlam bir binaya geçiş yapıyoruz. Kim inşaat yapmak istiyorsa yolu bizden geçmek zorunda. 1976 yılından bu yana Kırıkkale’de hizmet veriyoruz. Kırıkkale 40 yılda oluşmuş bir şehir. Yapılara bakıldığında Ören Mimarlık ve Gökdemir Yapı Denetim firmalarımızın Kırıkkale’de birçok yapıda imzası var. Sadece Kırıkkale’de değil, çevre illerde de projeler yapıyoruz. Yapılacak şeyi çiziyoruz, yapıyoruz ve teslim ediyoruz. Biz bir iş yapılacak diye değil, işi bildiğimiz için yapıyoruz. Aynı zamanda projelerimizde gerektiğince sağlamlığı baz alarak ekonomik değeri de düşünüyoruz. Sağlamlık tek başına bir ölçü değildir. Ne kadar sağlam? Bunu da biz ölçüyoruz, bu çok önemli bir iş. Kırıkkale’de bizim yaptığımız işi hakkıyla ve ciddi bir şekilde yapan firma sayısı yok denecek kadar az.” diye konuştu.
Kırıkkale'nin mimarı ‘Ören Mimarlık’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
 
Kırıkkale'nin mimarı ‘Ören Mimarlık’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KIRIKKALE BAHŞILI, BEST OİL’E AİT DOLUM TESİSİ
 
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu