Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkale’nin ‘Öncüsü’ var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖNCÜ DÜRÜM, YENİLENEN YÜZÜ VE KIRIKKALE’YE ÖZEL YENİ SOSU İLE HİZMETE GİRDİ

Kırıkkale’nin ‘Öncüsü’ var

Yenilenen yüzüyle Kırıkkalelilerin hizmetine devam eden Öncü Dürüm, Yeni Sos, Yeni Lezzetiyle hizmet vermeye başladı. Açılışa özel indirimlerin uygulandığı ilk günde Hatay usulü soslu dürüm Kırıkkalelilerin büyük ilgisiyle karşılandı.

KIRIKKALE’YE ÖZEL SOS

Adem Ercan ve Orhan Özyılmaz’ın ortaklığında ‘Yeni sos, yeni lezzet’ sloganıyla yoluna devam eden Hatay Öncü Dürüm, yenilenen yüzüyle Kırıkkalelilerin hizmetine girdi. Zafer Caddesinde 3 katlı geniş ve ferah mekanıyla hizmete başlayan Hatay Öncü Dürüm, ilk günden Kırıkkalelilerin büyük ilgisiyle karşılandı. İşletme sahipleri Adem Ercan ve Orhan Özyılmaz, Öncü Dürümün Kırıkkale’ye özel sosunun, konusunda uzman, Türkiye’nin en iyi 20 ustası arasına giren usta öncülüğünde hazırlandığını söyledi.

DAMAK TADINA ÖNEM VERENLERİN ADRESİ

Yeni yüzüyle hizmete giren Kırıkkale’nin öncüsü Hatay Öncü Dürüm, yeni soslu, İskenderun Usulü Soslu Dürüm, İskender, Antep Katmer Tatlısı, Künefe gibi her damak tadına hitap eden çeşitler bulunuyor. Her bütçeye uygun çeşitleriyle dikkat çeken Hatay Öncü Dürüm de alo paket servisiyle ev ve işyerlerine de servis imkanı sunuyor. İşletme sahipleri Adem Ercan ve Orhan Özyılmaz, yenilenen yeni kurumsal anlayışla, güler yüzlü, konusunda uzman personelle Kırıkkalelilerin hizmetinde olduklarını belirterek, tüm Kırıkkalelileri yeni sosla hazırlanan ürünleri tatmaya davet etti.

HABER MERKEZİ

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x