Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Kırıkkalespor hakeme takıldı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Kırıkkalespor bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Düzcespor karşısında 2-1 mağlup oldu. Son haftalarda rakiplerine karşı farklı skorlarla kazanan Şimşekler, bu hafta yine iyi bir performans sergilemesine rağmen maçın hakemine yenik düşerek, sahadan puansız ayrıldık.
TFF 3. Lig 2. Grup 20. haftasında Türk Metal Kırıkkalespor ile Düzcespor Başpınar Stadı’nda bir araya geldi. Maça oldukça iyi başlayan takımımız 17 dakikada Ömer Faruk Ermeç’in golüyle 1-0 öne geçti. Ancak hakemin yanlış kararları Türk Metal Kırıkkalespor’a karşı hak etmediğimiz bir skorla mağlup olduk.

Taraftarlar; Maça çok iyi başladık ve golü de bulduk, ancak sonrasında hakemin yanlı tutumu ve hataları ile devreyi 2-1 geride kapattık. İkinci yarıda da oyuna yine iyi başladık fakat yine hakem hatalarına karşı yenik düştük. Aslında hakemi geçemedik desek daha doğru olur. Biz yine de Kırıkkalespor olarak emin adımlarla önümüzdeki maçlara bakacağız”
İŞTE KADRO

Türk Metal Kırıkkalespor: Can Avcı, Hüseyin Civelek, Taha Evke, İbrahim Sürgülü, Uğur Aygören, Levent Kale (68′ Lokman Akyıldız), Samet Albayrak, Sefer Sever, Onur Bilgen (77′ Batuhan Aslan), Buğra Şahiner (40′ Veysi Durmaz), Ömer Faruk Ermeç
Teknik Direktör: Bülent Topuzoğlu

Düzcespor: Salih Şenbaş, Tayfun Yanar, Zihni Aydın, Sercan Özçelik, Rıdvan Sağlam, Berk Baran, İsmail Türk (73′ Eray Eren), Kemal Ünal, Kerem Çağatay, Barış Kazer (64′ Teoman Safa Erkan), Emre Pehlivan (87′ Mesut Uzun)
Teknik Direktör: Tahsin Nazmi Erdenerin

Hakem: Cihat Çelikdağ, Hakan Eygü, Ömer Lütfü Aydın, Adem Korkmaz

Goller: DK 17: Ömer Faruk Ermeç (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 45: Zihni Aydın (Düzcespor), DK 70: Kemal Ünal (Düzcespor)

Sarı Kartlar: DK 82: İbrahim Sürgülü (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 84: Veysi Durmaz (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 90: Lokman Akyıldız (Türk Metal Kırıkkalespor), DK 90: Rıdvan Sağlam (Düzcespor)

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x