Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KIRIKKALESPOR’DA KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İÇİN KURBAN KESİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kayyum kurban kesti

Türkiye Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 13. hafta sonunda istediği puanları alamayan Türk Metal Kırıkkalespor, takımın kötü gidişatından kurtulması için tesislerde kurban kesildi. Kesilen kurbanın kanı bütün futbolcuların alnına sürüldü.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Türkiye Spor Toto 3. Lig 2. Grupta oynadığı 13 maçta 5 beraberlik, 1 galibiyet ve 7 mağlubiyet sonucunda sadece 8 puan toplayan ve ligin son sırasında yer alan Türk Metal Kırıkkalespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çatalcaspor maçının hazırlıkları sürüyor.

KÜMEYE DÜŞÜRMEYECEĞİZ

T.M. Kırıkkalespor’un yönetimsel krizleri mahkemeye taşınırken Mahkeme tarafından 2. kez takıma Kayyum atandı. 5 kişilik kayyum heyetinde Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Sırrı Zengin 13 maçta tel bir galibiyet alan takım üzerinde şanssızlıkların kırılması için kurban kestirdi. Zengin, Kırıkkalespor Tesislerinde iki kurban getiren ve Müftülük tarafından gönderilen hocalarla kurban kestirdi.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRAMADIK

Kayyum Başkanı Sırrı Zengin “Takımımız geçen sezon çok zorlu bir guruptan zorlu bir şampiyonluk çıkarttı. Bu sezon herkes takımın 2. Lige çıkmasını beklerken takımımız sahada şanssız mağlubiyetler aldı. İyi bir oyuncu topluluğuna sahip olmamıza karşın bir türlü şeytanın bacağını kıramadık. Son olarak Bursa deplasmanında rakibe 90 dakika futbol oynama şansı vermedik”

TEKRAR KÜMEYE DÜŞÜRMEYECEĞİZ

“Sahanın her bölgesinde üstün oynayan takımımız ilk yarı sonunda bir sakat verdi ve 70. dakikada bir kırmızı kart gördü. Buna rağmen üstün oynayan takımımız uzatma dakikalarında kalesinde 2 gol gördü. Bu kötü gidişe ve musibetlere dur demek adına kurban kesmeye karar verdik. İnşallah takımımız son 4 maçtan 4 galibiyet alarak ligin orta sıralarında yer alır. Bizler şehrimize ve futbolcularımıza güveniyoruz, Allah’ın izni ile bu takımı tekrar kümeye düşürmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x