Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KIRIKKALESPOR’DA KRİTİK GÜNLER

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor da kritik günler devam ediyor. Futbolcuların parası ödenmezken, Kayyum Heyeti hesaptaki parayı kullanamıyor.
ANLAŞMAZLIK TATLIYA BAĞLANAMADI
Kırıkkalespor yapılan kongrede usulsüz üye kaydı yapıldığı ve gerçek üyelerin oy kullanamadığı iddiası ile mahkemelik oldu. Mahkeme kongre kararlarının tamamını durdururken, kulübün hesaplarına tedbir koydu. Ayrıca Kayyum Heyeti görevlendirerek Kırıkkalespor’u çıkmaza soktu. Başkan Adayı ve Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, şaibeli 71 üyenin delegelikten istifa etmesi halinde davayı çekeceğini söylerken, Metin Karakuş sadece yönetimden istifa edeceğini ifade ediyor. Taraftarlar karmaşanın son bulması ve futbolcuların kafalarının rahat olması için herkes elini taşın altına koysun derken, futbolcular paralar ödenmezse 2. Etap çalışmalarına toplanmayız diyorlar. Kayyum Heyeti banka hesaplarının üzerinde halen tedbir olduğunu ve parayı çekemediğini ifade ederken Sendika ve Belediye Kayyum varken para ödemeyiz, Mahkeme sonucuna göre hareket edeceğiz diyorlar.
OLAN KIRIKKALESPOR’A OLUYOR
Liglerin başlamasına çok kısa bir süre kalmışken transfer edilen futbolcuların takımdan ayrılması gündeme bomba gibi düşerken, futbolcular giderse BAL’a döneriz ifadeleri kullanılıyor. Taraftarlar, “bu dakikadan sonra takım dağılırsa her şey biter yeni transfer yapalım desek elek altı futbolcular kalır. Zaten adımız futbolcunun parasını ödemeyen şehir olarak çıktı. Bu dakikadan sonra hiçbir futbolcu Kırıkkalespor’a gelmez. Herkesin kendi fikri var, herkes ne bizim dediğimiz olsun diyor ancak bu durumdan Kırıkkalespor zarar görüyor” ifadelerini kullandı.
PARAMIZI VERİN EVİMİZE EKMEK GÖTÜRELİM
Kırıkkalespor için her türlü fedakârlıkları yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini söyleyen futbolcular “Biz terimizin son damlasına kadar Kırıkkalespor için mücadele etmiş bir takımız. Etmeye de devam ediyoruz, sezon sonu yaşanan tüm sorunlara rağmen gözümüz kapalı imzalarımızı attık. Yine olsun yine atarız ancak bizlerde bu işten para kazanan evlerine ekmek götüren insanlarız. Yaşanan çatışmalarda arada kalmış hakaretlere maruz kalmış, adı paragöze çıkmış futbolcularız. Ancak paralarımızı alamadığımız halde Kırıkkalespor için gözü kapalı imza atmaktan geri kalmamış kişileriz. Şimdi hakkımızı istiyoruz, paralarımızı verin ki evimize ekmek götürelim, çocuklarımıza bez alalım, her şeyden evvel evimize gidecek biletlerimizi alalım.” İfadelerini kullandı.
KARAKUŞ İSTİFA ETMEDİ
Kırıkkalespor’un Mahkemelik olması ile birlikte taraftarlarla arası açılan Metin Karakuş, yönetimden istifa edeceğini ancak delegelikten istifa etmeyeceğini ifade etti. Karşı aday Mürsel Öcal ise şaibeli delegelerin istifa etmesi gerektiğini aksi halde davadan geri adım atmayacaklarını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x