Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Kırıkkale’ye acı haber ulaştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın da bulunduğu Oğulbey Mevkii’nde yüksek gerilim hattına takılıp düşen helikopterde önce 2 olduğu açıklanan şehit sayısı 4’e çıktı. Şehitlerden Binbaşı Ahmet Duman’ın Kaletepe’deki baba evine ateş düştü.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Genel Kurmay Başkanlığı’ndan kazayla ilgili olarak şu açıklama yapıldı. “Bugün (17 Aralık 2013 tarihinde) saat 11:00 sularında, Ankara-Konya karayolu Balâ yol ayrımı 1 km güneyinde (Gölbaşı’nın 12 km güneyi), Kara Kuvvetleri Kara Havacılık Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterimiz periyodik bakım sonrası tecrübe uçuşu esnasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kaza kırıma uğramıştır. Elim helikopter kazasında dört personelimiz şehit olmuştur. Kaza ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Kazada Pilot Binbaşı Ahmet Duman, Pilot Üsteğmen Emre Acar, Hava Teknisyen Kıdemli Başçavuşlar Erdinç Salkım ve Hüseyin Ulucan şehit oldu. Şehit Binbaşı Duman’ın Kırşehir nüfusuna kayıtlı olduğu ancak doğma büyüme Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Kaletepe Mahallesi’nde ikamet eden baba evine acı haber ulaştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ibrahim
18 Aralık 2013 13:51

Cenaze ne zaman kalkacak nerden kalkacak vs hkkında bilgiler verseydiniz keşke.

Başa dön tuşu