Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

‘Kırıkkale’ye yabancı değilim’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bülent Pişi basın mensuplarıyla bir araya gelerek kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi. İl Müdürü Pişi, 2003-2004 yılları arasında Kırıkkale’de sosyal çalışmacı olarak görev yaptığını hatırlatarak, “Kırıkkale’ye yabancı değilim” dedi.

‘KIRIKKALE’Yİ İYİ TANIYORUM’

İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya İl Müdürü Bülent Pişi, Müdür Yardımcıları Mustafa Çelik, Ataman Sümer, Selbihan Eren ve çok sayıda ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı. Sohbet şeklinde geçen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Müdürü Bülent Pişi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın insan odaklı hizmet vermesi nedeniyle hizmetlerinin ömür boyu devam edeceğinin altını çizdi. Toplantıda konuşan İl Müdürü Bülent Pişi şunları söyledi; “Kırıkkale’ye yabancı birisi değilim. 2003-2004 yıllarında Kırıkkale’de sosyal çalışmacı olarak görev yaptım. Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi yine Kırıkkale’ye il müdürü olarak geldim.

İLERİYE YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kurumumuza İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi, Çocuk Yuvası, Çocuk Evleri, Kadın Konuk Evi ve Bakım Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İleriye yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Yeni Sosyal Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğü Kompleksi, Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor, Huzur Evi ise Bakanlığın yatırım programına alınmış olup proje aşamasındadır. Çocuklarımızı topluma kazandırma ve öz güvenlerini sağlamaları açısından Çocuk Evleri kurarak toplum içinde kendi ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayacağı bir ortam oluşturuyoruz.

7ÖMÜR BOYU FAALİYET GÖSTERECEK KURUM’

Evlat Edinme, Gönüllü Ebeveyn Olma ve Koruyucu Ailelik Sistemi ile de çocuklarımızı aile ortamına kavuşturmuş oluyoruz. Şu ana kadar 32 Koruyucu Ailemiz var ve biz bu sayıyı daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısacası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ömür boyu faaliyet gösterecek bir kurum” İl Müdürü Bülent Pişi hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini ifade etti. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltılı basın toplantısı, hatıra fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ali yüce
ali yüce
23 Kasım 2013 01:21

Sayın Müdür 2 yıl Kırıkkale’de çalışmış. Bende Kırıkkaleli biri sandım. Hangi İL de bir başka yerin elemanı gelip çalışır. Ancak k.kalede yazık üç milletvekili var ama dışardan biri il müdürü olup gelebilyor.

Başa dön tuşu