Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkale’yi marka şehir yapacak proje

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’NİN İLK VE TEK REKLAM AJANSI OLAN YAHŞİ MEDYA, ‘KIRIKKALE’NİN SİLUETİ’ PROJESİNİN TANITIMLARINA BAŞLADI

 

Kırıkkale’yi marka şehir yapacak proje

Yahşi Medya, yaklaşık bir yıl önce başlattığı ‘Kırıkkale’nin Silueti’ projesini tamamlayarak, tanıtımlarına başladı. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret eden Ajans Başkanı Kadir Yahşi, Kırıkkale’nin marka şehir olma yolunda önemli bir proje olan ‘Kırıkkale’nin Silueti’ni anlattı. Projenin çok anlamlı ve şehrin markalaşması adına önemli olduğunu belirten Haktankaçmaz, “Tebrik ediyorum. Bizlere böyle bir imkanı sunduğunuz için ayrıca teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

KIRIKKALE MARKA ŞEHİR OLACAK

Kırıkkale’nin ilk ve tek profesyonel reklam ajansı olan Yahşi Medya, kurulduğu günden bu yana kurumsal çalışmalarla adından söz ettiriyor. Son olarak ‘Kırıkkale’nin Silueti’ projesini hayata geçiren Yahşi Medya, siluetin tanıtımlarına başladı. Proje hakkında görüş ve önerilerini almak üzere Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret eden Yahşi Medya Ajans Başkanı Kadir Yahşi ve ajans ekibi, proje hakkında brifing verdi. Projenin detaylarını ve kurumsal çalışmalar hakkında sunum yapan Kadir Yahşi, projenin Kırıkkale’nin markalaşması üzerine büyük etki yaratacağını söyledi.

 

“BÖYLE PROJELERE İHTİYACIMIZ VAR”

‘Kırıkkale’nin Silueti’ projesine hayran kaldığını belirten Vali Haktankaçmaz, Yahşi Medya’ya teşekkür etti. Şehir olarak ortak akılla hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Haktankaçmaz, “Bu proje her zaman aklımızda olsun. Sizin böyle bir imkanı sunmanız çok önemli. Valilik olarak yapacağımız çalışmalarda değerlendirebiliriz. Ahiler Kalkınma Ajansı uzmanları ile görüş alışverişi içinde olalım. İnşallah Kırıkkale’nin marka şehir olması için çalışmalar yapacağız. Bu ve bunun gibi projelere ihtiyacımız var. Tabii ki burada Kırıkkale’nin imaj olabilecek imgelerinin de oluşması lazım. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da bu konuda önemli çalışmalar yapıyor. Sizleri tebrik ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu.

 

KANVAS TABLO

Ziyaret sonunda Ajans Başkanı Kadir Yahşi ‘Kırıkkale’nin Silueti’ projesinin kanvas tablosunu Vali Haktankaçmaz’a takdim etti. Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Vali Haktankaçmaz, Yahşi Medya ekibi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x