Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Kırıkkale’yi Polisgücü Temsil Edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Polisgücü Kickboks takımı 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu’da yapılan 60 ilden 3200’e yakın sporcunun katıldığı Türkiye Kickboks Şampiyonasında 4 Türkiye Şampiyonluğu 5 Türkiye İkinciliği 4 Türkiye üçüncülüğü kazanarak döndü. Turnuva sonunda Türkiye Şampiyonu olan 65 Kg sporcusu Elif Gökbulut Milli Takıma seçildi

13 Sporcu dereceye girdi
İlimizde Kickboks  sporunda başarılı sonuçlar alarak adından söz ettiren Polisgücü Kickboks takımı 14-22 Ağustos’ta Ordu’da yapılan Türkiye Şampiyonasına damgasını vurdu. 16 sporcu ile Türkiye Şampiyonasına giden Polisgücü  Kickboks takımından 13 sporcu derece elde etti. Ayrıca Bayanlarda 65 Kg’da Türkiye Şampiyonu olana Elif  Gökbulut  bu başarısı ve müsabakalardaki tekniği ile Milli Takıma seçilme başarısı gösterdi. Şampiyonada derece eden sporcuları Emniyet Müdür Hasan Onar makamında kabul etti.

Büyük başarı
Ordu’da yapılan Şampiyonada  Polisgücü  Kickboks takımından 57 Kg Yıldız Bayanlarda Melisa Güler, 65 Kg Genç Bayanlarda Elif Gökbulut, 54 Kg Yıldız Erkeklerde Yaşar Dağdelen, 47 Kg Minik Erkeklerde Mustafa Karagüllü Türkiye Şampiyonu olurken, 79 kg Büyük Erkeklerde Mustafa Ayten, 89 Kg Büyük Erkeklerde Murat Saygılı, 50 Kg Genç Bayanlarda Sultan Dirican,52 Kg Yıldız Bayanlarda Didem Kılıç, 60 Kg Yıldız Bayanlarda İnci Dirican Türkiye İkinciliğini kazanırken, 94 Kg Genç Erkelerde Hüseyin Alıcı, 55 Kg Yıldız Bayanlarda Merve Kılıç, +47 Kg Minik bayanlarda Aliye Dirican, +47 Kg Minik Erkeklerde Semih Akay Türkiye üçüncüsü oldular


Biz sadece destekçiyiz
Ordu’da yapılan Türkiye Şampiyonasında daha önceki Şampiyonalarda  ki başarılarını tekrarlayan Kickboks takımını kabul eden  Emniyet Müdürü  Hasan Onar sporcuların hepsini tebrik etti. Emniyet Müdürü Onar “ Polisgücü  Kickboks takımı olarak daha önceki yıllarda miniklerde gençler ve büyüklerde derece alan arkadaşlarımıza yenileri eklenmesi bizleri sevindirdi.Turnuvaya gitmeden önce söz vermiştiniz başarı olacağız diye sözünüzde durdunuz. Hepinizi tebrik ediyorum.Hele hele Milli takıma bir sporcu göndermemiz Kırıkkalemiz adına Polisgücü adına  gururlandık. Biz elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Buradaki büyük başarının mimarı hocamız. Yöneticiler ve aileleri. Biz tabiri caizse bir şey yapmıyoruz. Sadece sizlerin başarılı için destekçi oluyoruz.Başarılarınızla duygulanıyoruz. İnşallah önümüzdeki turnuvalarda Milli Takıma sporcu gönderirsek gurumuza gurur katmış oluruz.  19 sporcu ile katıldığımız müsabakalarda 4 Türkiye Birincisi,5 Türkiye İkinciliği, 4 Türkiye üçüncülüğü  dönmek büyük başarı. Ana hedefimiz milli takıma sporcu vermek. Gelecek Şampiyonalarda Milli Takıma seçilen sporcu sayımızın artacağını tahmin ediyorum. Hepinizi başarılarınızdan dolayı bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.

İtalya’ya gidecek
Polisgücü  Kickboks antrenörü aynı zamanda Milli Takımda da görev alan Adem Ayten  Türkiye Şampiyonasında Milli takıma seçilen 65 Kg Genç Bayan Sporcusu Elif  Gökbulut’un 06-14 Eylül tarihlerinde İtalya’da yapılacak olan  Gençler Dünya Şampiyonasında katılacağını belirterek 2 genç sporcumuz  iki gün sonra Niğde’de yapılacak  Milli Takım kampına gidecek. Kendisi bizleri gururlandırdı. Türkiye Şampiyonasındaki başarımızla kulüp olarak bu işe ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha gösterdik. Bizlere desteklerini hiç esirgemeyen Emniyet Müdürümüze bir kez daha teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu