Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırsal Kalkınma ile daha ileriye

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları (SEIP) çiftçi bilgilendirme toplantısı yaptı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan İl Müdürü Sırrı Yılmaz, “Hedefimiz Kırsal Kalkınma adına sunulan tüm imkanları kullanarak ilimizin tarımda ilerlemesini sağlamaktır. Bu doğrultuda Bakanlığımızın Kırsal Kalkınma Destekleri başta olmak üzere pek çok imkânımız var. Müdürlük olarak çiftçimizle, üreticimizle, üretici birliklerimizle, kısacası tarım sektörünün tüm paydaşları ile uyum içerisinde ve bir arada hareket ederek, ilimizin Tarım Sektörünü ileriye taşımaya çalışmamız gerektiğini, TANAP projesi kapsamında sunulan hibe programını da bu anlamda değerlendirerek çiftçimize destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Çiftçilerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Müdürlüğün TARYAT biriminde görevli Yüksek Ziraat Mühendisi Ahmet Barış tarafından hibe programları ve başvuru şekli konularında detaylı bilgi verildi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x