Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kış hazırlıkları tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kış hazırlıkları tamamlandı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin 178’ncisi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Etkinlikte bulunan vatandaşlar Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek böyle bir etkinliğin kendilerine sunulmasından dolayı teşekkür etti.

 

TUZ VE SOLÜSYON MALZEMESİ STOKLANDI

Halk günü vesilesiyle toplantı sonunda açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Belediyenin kış hazırlıklarını tamamlandığını açıkladı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “Kar yağışı, buzlanma ve diğer olumsuzluklara zamanında müdahale etmek için gerekli tedbirleri aldık. Tuz ve solüsyon malzemesi stokladık.  Solüsyon aracı, greyder, kamyon, kepçelerimiz ve karla mücadele ekibimiz kış aylarında yaşanılacak olumsuz durumlara karşı hazır” diye konuştu.  Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Toplantı sonunda Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x