Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Kış lastiği takmayana ceza

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yük ve yolcu taşıyan araçların yanı sıra özel otomobiller de kış lastiği takacak. Mecburi iller arasında Kırıkkale de var.

İŞTE 54 İL

Emniyet Genel Müdürlüğü yayımladığı genelgeyle, 54 ilde otomobillere kış lastiği takma zorunluluğu getirdi. Bugünden itibaren başlayacak kontrollerde kış lastiği takmayan sürücülere 77 TL ceza yazılacak. Kamyon, otobüs ve minibüs gibi büyük araçların yanı sıra otomobillerde de kış lastiğinin mecburi tutulduğu 54 il şöyle: Ağrı, Amasya, Ankara, Artvin, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, Hakkari, Isparta, İstanbul, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Samsun, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Karabük, Düzce.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu