Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Kızılkaya Tam Saha’ya açıklamalar yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor’un başarılı orta saha futbolcusu Muhammet Kızılkaya Amatör Milli Takım Kampında Futbol Federasyonunun Tam Saha Dergisine açıklamalarda bulundu.

 

İLGİ ARTIYOR

Geçtiğimiz sezon Kırıkkalespor forması giyen başarı orta saha futbolcuları Gökhan ve Muhammet tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yılda sezonun bitmesi ile birlikte Amatör milli takım kampına davet edilmişti. İstanbul Riva’da bulunan Hasan doğan kamp merkezinde çalışmalarına devam eden futbolcularımıza medyanın ilgisi de her geçen gün artıyor.

 

DEMEÇ VERDİ

Kırıkkalespor’un orta sahadaki başarılı futbolcusu Muhammet Kızılkaya Futbol Federasyonu tarafından her ay düzenli bir şekilde çıkartılan Tam Saha dergisine demeç verdi. Muhammet futbol yaşantısına nasıl başladığı nerelerde görev aldığı ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca geçen yıl katıldığı Milli Takım Kampı ile bu yıl ki kamp arasındaki farklılık hakkında açıklamalarda bulundu.

 

TEKLİF YAĞIYOR

Bu arada Amatör Milli Takım kampında bulunan iki genç futbolcumuz için tekliflerin ardı arkası kesilmediği belirtildi. Özellik Ankara ve İstanbul’un Süper Lig takımlarının bu futbolcuları radarına aldığı ve sık sık haber gönderdiği belirtiliyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu