Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

KÖFTECİDE GAZETECİLİK STAJI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Basın ve Medya bölümünde eğitim gören öğrenciler Köftecide staj yapıyorlar.
BU STAJLAR GEÇERSİZ
Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Basın ve Medya bölümlerinde eğitim alan çocuklar köftecide staj yaptırılıyor. Köftecide ekmek aralarını sardıkları kâğıttan başka gazete küpürü görmeyen çocuklar staj yaparak gazeteciliklerini geliştiriyorlar(!) Medya, Basın ve Gazetecilikle hiçbir bağı olmayan sektörlerde staj yapan çocuklardan ileride gazetecilik mesleğine ne kadar etkili olacağı hususunu gündeme getirdi.
GAZETECİLİK KAPANSIN
Şehrimizde tüm olumsuzluklara rağmen Gazetecilik mesleğini temsil etmeye çalıştığımız bu süreçte, gazetecilik eğitimi verilen okulda gazetecilik mesleğini, umursamaz ve kayda değer görmez müdürden Gazetecilik ile alakalı tüm bölümleri kapatmasını istiyoruz. Çünkü, Gazetecilik mesleğinin doğasını, esaslarını, ciddiyetini, yöntemlerini, kurallarını ve kaidelerini öğrenmeyen çocukların, 5 yıl sonra gazeteciyim hemde mekteplisinden denmesini kabul etmiyoruz. Bu stajların tamamının geçersiz olduğunu ve meslek bilgisi ile alakalı olmadığını da belirtmek istiyoruz.
MÜDÜR BİLİYOR MU?
Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Çetin Çetiner’in bu rezaletten haberinin olup olmadığı merak konusu olurken Müdür Beyden soruyoruz! Gazetecilik meslek lisesinde, mesleki eğitim alan çocukların Köftecide garsonluk yaparak staj yaptıklarından haberi var mı? Var ise bunun mantığı var mı? Haberi yok ise idarecilik görevlerini tam manası ile yerine getirdiğini düşünüyor mu? Kırıkkale’de gazeteci yetişmiyor diye eleştirilerin olduğu bu dönemde tüm kamuoyunun takdirine bırakıyoruz! Suç Gazetecilerde mi? Yoksa gazetecilik eğitimi veren Eğiticilerde mi?

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x