Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Köken Keskin KYK’yı Ziyaret Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Odalar tam donanımlı
Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Keskin Kredi Yurtlar Kurumunu ziyaret edip incelemelerde bulundu. Ziyarette öğrenci odalarının 2 ve 3’er kişilik tam donanımlı olduğu siylendi.

İNCELEMELERDE BULUNDU
Kaymakam Muammer Köken’e yurt hakkında bilgi veren Kredi Yurtlar Müdürü Yusuf Aydoğdu, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtların toplam kapasitesinin 404 olduğunu, 340 kişilik kız yurdunda 301 öğrencinin kaldığı, 64 kişilik erkek  yurdunda ise tüm odaların dolu olduğunu söyledi. Özellikle Kız öğrenci yurdunun modern bir yurt olduğunu, öğrencilerin rahatı için odaların  2 ve 3’er kişilik tam donanımlı olduğunu söyledi. Bize emanet edilen öğrencilerin her türlü konforunu düşündüklerini belirten Aydoğdu, Yurtta öğrencilerin kalite zaman geçirmesi için sosyal tesislerin bulunduğunu, öğrencilere mesleki kursların verildiğini söyledi. Kaymakam Köken ise yurttaki öğrencilerin rahat olması, kendilerini huzurlu ve güvenli hissetmeleri halinde bunun eğitimlerine de yansıyacağını vurgulayıp, yurt müdürüne çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber: Merve Zengin

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x