Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

Konforun Adresi Carmine Otel

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale yeni bir işletmeye daha kavuştu. Şehrin en büyük ve evinizin konforunu aratmayacak nitelikte oteli hizmetine başladı. Görkemli bir törenle hizmetlerine başlayan Carmine Otel, şehrin üst düzey bürokratları ile açıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Atatürk Bulvarı Migros üstünde hizmete başlayan 85 odalı, 5 katlı hizmet binası ile Kırıkkale halkına kapılarını açan Carmine Otel, şehit Jandarma Çavuş Yusuf Alsancak’ın naşının ebedi yolculuğa intikal ettirilmesi nedeniyle sönük geçti. Açılışa Kırıkkale Vali Yardımcısı, Abdullah Aslaner, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte konuşan İşletme Sahibi Avukat

Konforun Adresi Carmine Otel - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Carmine Otel Sahibi Avukat Gökhan Algül ve Eşi Cevher Algül
 
 
Gökhan Algül, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
EMEĞİN KARŞILIĞINI ALIRKonforun Adresi Carmine Otel - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Açılış kutlamasının gerçekleştirildiği etkinlikte yoğun bir katılım vardı. İşletme sahibi Gökhan Algül, eşi Cevher Algül ve Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner’in birlikte kestiği kurdelenin ardından Vali Yardımcısı Aslaner “Öncelikle şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ise bol sabır diliyorum. İşletme sahibi Gökhan Algül’e ise ilimize böyle güzel bir tesis kazandırdığı için şükranlarımı sunuyorum. Umarım emeklerinin karşılığını alırlar” dedi.
İKİ DUYGU BİR ARADA
Açılışta konuşan Cevher Algül ise “Kırıkkale’ye böyle bir tesisi kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün iki duyguyu bir arada yaşıyoruz. Üzgünüz şehrimizin bir şehidi var. Buruk da olsa sevinçliyiz işletmemizi kazasız belasız açmış bulunuyoruz. Kırıkkale’ye sunmuş olduğumuz bu hizmet bizi oldukça mutlu ediyor. Şehit olan Jandarma Çavuş Yusuf Alsancak’a ise Allahtan rahmet diliyorum” sözlerinde bulundu.
Konforun Adresi Carmine Otel - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKAPSAMLI HİZMET
Kırıkkale’de bulunan oteller arasına 2015 yılında kapılarını açan ve açılış törenini gerçekleştiren Carmine Otel, çok kapsamlı hizmet seçenekleri ile müşterilerine hitap ediyor. Şehir merkezine 200 metre mesafede bulunan otel, 85 odası, Suit ve kral dairesi, 100, 200 ve 300 kişilik olmak üzere toplantı salonu ile konforun adresi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
GÖKYÜZÜ ODANIN İÇİNDE
Türk mutfağından seçme yemekler ve uluslar arası lezzetlerden oluşan çok seçenekli menülerle müşterilerine hitap eden Carmine Otel, eşsiz konforu ve göze hitap eden zengin tasarımı ile göz kamaştırıyor. Restoran bölümünün gökyüzü ve şehir manzaralı oluşu ise otel konuklarının bambaşka bir keyif tatmasına sebep oluyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu