Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Kongrede Kırıkkale çocuk evleri anlatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uluslararası katılımlı akademik organizasyonlar serisi olan İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) tarafından organize edilen 6. Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Sosyal Bilimler Kongresi Ankara’da yapıldı.  Kongrede Kırıkkale Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Lale İzci Koruma ve Bakım Altındaki Çocukların Mekan Değişikliği Kışlalardan Evlere isimli bildirileriyle çocuk evi sistemini görsellerle anlattı.

 

16 ÜLKEDEN TEMSİLCİ KATILDI

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Lale İzci, koruma ve bakım altında bulunan Gülbahar Demir ve İsmail Çöllü 16 ülkede temsilciliği bulunan Uluslararası Kongre Organizasyonu İKSAD’ın Ankara’da organize ettiği 6. Uluslararası Çin’den  Adriyatik’e Sosyal Bilimler Kongresine katıldı. Söz konusu kongrede Kuruluş Müdürü Lale İzci Koruma ve Bakım Altındaki Çocukların Mekan Değişikliği Kışlalardan Evlere isimli bildirileriyle çocuk evi sistemini görsellerle anlattı.

 

AVANTAJLARINDAN BAHSETTİLER

Kongrede, Kırıkkale çocuk evleri Çocuklarından İsmail Çöllü ve Gülbahar Demir yuva ve çocuk evlerindeki farklılıklardan ve avantajlardan bahsetti. İktisadı Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsünün (İKSAD) organize ettiği Kongreye Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Çocuk Hakları Daire Başkanı Turan Güvenç’de katılarak il Müdürlüğünü ve çocukları yalnız bırakmadı destekleriyle cesaretlendirdi. Sertifikalarını alan çocuklarda böyle bir organizasyonda kendilerini ifade ettikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x