Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Konseri Hakan Polat değil, il yöneticileri iptal etmiş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SAYGISIZLIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ. HAKAN POLAT’IN NEDEN İL YÖNETİCİLERİNİ HEDEF ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

 

Konseri Hakan Polat değil, il yöneticileri iptal etmiş

Hakan Polat’ın, ‘Türkiye-Türk-Tüm’ Gençlik Teşkilatı Şube açılışında Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başta olmak üzere milletvekillerini, il yöneticilerini ve siyasi parti yöneticilerini neden topa tuttuğu ortaya çıktı.

 

NEDEN HEDEF HALİNE GETİRDİĞİ BELLİ OLDU

12 Ağustos Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında ‘Türkiye Sevdalıları Buluşuyor’ adı altında verilecek konser, bilindiği üzere bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada Mehmet Yılmaz’ın şehit olması nedeniyle ertelenmişti. Konserin ertelenmesinin ardından ‘Türkiye-Türk-Tüm’ Gençlik Teşkilatı Şube açılışında teşkilatın Genel Başkanı Hakan Polat, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başta olmak üzere, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’nu başarısızlıkla ithaf edip hedef haline getirmişti.

 

KONSERİN YAPILMASINI İSTEMİŞ

Açılışta Vali Haktankaçmaz başta olmak üzere, milletvekilleri, il yöneticileri ve siyasi parti yöneticilerini neden başarısız ve hedef haline getirdiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre; konser günü şehit olması nedeniyle konseri ‘Türkiye-Türk-Tüm’ Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat değil, Vali Haktankaçmaz ve il yöneticileri iptal etti. Şehit olmasından dolayı konserin iptal olmasına karşı çıkan Polat, konserin ısrarla iptal edilmemesini ve konserin yapılmasını istediği öğrenildi. Israrları karşılıksız çıkan Polat, bunun üzerine açılış yaparak, hadsizce il yöneticilerine eleştirme girişiminde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Suleyman
Suleyman
17 Ağustos 2017 12:41

Bu murat Karadağ denilen şahısa acaba polat denen sahtekar kaç para verdi bu o kadar yalakalik yapıyor şerefsiz memleketi pkk lilerin eline birakiyorlar pkkya kirikkaleye şube actirDilar haberleri yok

Huseyin
Huseyin
17 Ağustos 2017 05:50

Şunuda sorun neden yanında sadece dogulular Diyarbakırlı Kürtler var oraya pkk Şubesi açtılar kirikkalenin göbeğine tgt denen bu derneğin gelir kaynağı nerden bu konserleri nasıl yapıyorlar birilerinimi dolandiriyorlar yoksa Kürtler kara parami akliyor bu paraların gelir kaynağı nerden 1 sene öncesine kadar evinin adresini bile altindagda bir mahallede gösteren yeşil kart kullanan bu sahtekar bu paraları nerden aldı

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x