Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Konseri iptal etmek istemediler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU, ‘TÜRKİYE-TÜRK-TÜM’ GENÇLİK TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI POLAT’A AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Konseri iptal etmek istemediler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu, bazı haber sitesinde yayınlanan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. ‘Şarlatanlara fırsat vermeyeceğiz’ diyen İl Başkanı Baloğlu, şehit olduğu gün konser yapılmasının doğru bir karar olmadığını söyledi.

ISRARLA KONSER VERMEK İSTEDİLER

MHP İl Başkanı Baloğlu geçtiğimiz Cumartesi günü bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düşen Mehmet Yılmaz’a Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diledi. Başkan Baloğlu, şehit olduğu takdirde adına Türkiye Gençlik Teşkilatı, Türk Gençlik teşkilatı ya da Tüm Gençlik Teşkilatı denen ve Genel Başkanlığını Hakan Polat isimli birisinin yaptığı bir yapılanmanın Kırıkkale’de Şehit varken konseri iptal etmek yerine ısrarla ilimizde konser vermek istediğini söyledi.

KONSERİ İPTAL EDİN

Milliyetçi bir yapıya sahip Kırıkkale ilinde de vatandaşlarımızın şiddetle bu işe karşı çıktığını dile getiren Başkan Baloğlu, “Buna binaen ilgili vatandaşlarla bu konserin iptal edilmesi yönünde bir takım girişimlerde bulunulmaya çalıştık. İlgili yapının internet sitesindeki telefonlardan kendilerine ulaşılamadı. Bazı kişilerin araya girmeleri sonucu irtibat sağlandı. Kırıkkale’nin hassasiyetleri ilgili kişiye aktarılmış ve konserin iptal edilmesi gerektiği söyledik”

KENDİLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARIP REKLAM HEVESİNDELER

Bu kişilerin konseri iptal etmemekle beraber bu hassasiyetleri taşımadığını söyleyen Baloğlu, “Buna da Kırıkkale’nin en işlek caddesinde ellerine megafon alarak devletin çeşitli kademelerine ve siyaset yapan kişilere ağır itamlar da bulunmuşlardır. Ne olduğu belli olmayan bu kişilerin STK’ları kendilerine siper ederek Kırıkkale’nin hassasiyetlerini göz ardı edip ve bunu da bir siyasi malzeme olarak kullandıkları ayrıca kendilerini ön plana çıkarıp reklam hevesinde oldukları görülmüştür”

KARŞILIĞINI BULURLAR

Son olarak MHP İl Başkanı Baloğlu, “Şu unutulmasın ki MHP teşkilatları ve mensupları bu tür şarlatanlara hiçbir zaman fırsat vermeyecek ve dimdik karşılarında durmaya devam edecektir. Burada biz ve bizim gibi Milliyetçiler olduğu takdirde ilimizde şehit varken gülüp eğlenmek bize yakışmaz. Bu ve buna benzer gelişen olayları tertip edenler buranın Kırıkkale olduğunu unutmasınlar. Yine yapsınlar yine misli ile karşılığını bulacaklar. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x