Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Konur’da Çocuklar Şenlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’e bağlı Konur köyünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görkemli bir kutlama programı yapıldı.

 

YOĞUN KATILIM

Konur halkının büyük ilgi gösterdiği ve katılımın çok yoğun olduğu programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol İtisgen, Keskin Halk Eğitim Müdürü Mehmet Dündar, Okul Müdürü Dilek Balcı Özdemir, Konur Muhtarı Kemal Akalın ile öğretmen, öğrenci ve çok sayıda izleyici katıldı.

 

KUPA VE MADALYALAR

Konur İlk ve Ortaokulu Müdürü Dilek Balcı Özdemir önderliğinde düzenlenen programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Özdemir’in açılış konuşması ile başladı. Törende yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol İtisgen tarafından verildi. Orta okullar arası spor müsabakalarında Konur Ortaokulu’nun İl birincisi olması sebebiyle sporcu öğrencilere kupa ve madalyaları Konur Muhtarı Kemal Akalın tarafından verildi.

 

MÜZİK SUNUMU

Daha sonra Konur İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Kız Halk Oyunları Ekibi gösterileri, Kafkas Halk Oyunları gösterileri, modern dans gösterileri, “Cumhuriyetin İlanı” konulu tiyatro gösterisi, “23 Nisan” konulu oratoryo gösterisi, 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin oynadığı tiyatro gösterisi, okul korosunun müzik sunumu, şiirler, öğrenciler arasında düzenlenen balon patlatma, sandalye kapma, çuval yarısı, yumurta taşıma yarışmalarının ardından ödül töreni yapıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x