Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KOP İçin Çalışmalar Başladı  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Milletvekili Arslan, KOP destekleri için görüşme yaptı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Konya Ovası Projesi (KOP) destekleri için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa Kayhan ile görüştüğünü bildirdi.

Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Müdür Kayhan’ı makamında ziyaret ettiğini ve kentle ilgili proje ile sorunları görüştüklerini bildirdi.

Kırşehir’in KOP’a dahil edilmesine rağmen, hayvancılık desteğinin bu kapsamda olmadığını dile getiren Arslan, şunları kaydetti:

“Kırşehir ve Kırıkkale illerinin KOP hayvancılık desteği kapsamına alınması için yapılan görüşmelerde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’in talimatlarıyla çalışmalar başlatıldı. Kararnamenin bir an önce çıkması için Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ile görüştük. Yaptığımız görüşmede Kırşehir önem arz eden hayvan yetiştiriciliği konularında projelerimizi sunduk. ‘damızlık- düve’, ‘koç- teke’ ve ‘manda’ ile ‘mera’ yetiştiriciliği’ merkezi projelerinden bir birkaçına dahil edilmesi konularını değerlendirdik. 2017 yılında bakanlıkça yapılacak olan ölçek büyütme destekleri hakkında da bilgiler alınmıştır.”

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x