Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Korkmaz Perşembe günü açıklıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz ara verdiği siyasete geri dönmeye çalışıyor. Korkmaz, milletvekili adaylığı için Perşembe günü müracaatta bulunacak.
Siyasete tekrar dönüyor
İki dönem Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve üçüncü dönem aday olmayan Veli Korkmaz, 11 ay ara verdiği siyasete tekrar dönmeye çalışıyor. Eski başkan Veli Korkmaz’ın 7 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri için Perşembe günü saat 16:00’da adaylık müracaatında bulunacağı öğrenildi. Kamuoyundan ve basından bir süredir uzak olan Korkmaz, adaylık müracaatı ile basın ve kamuoyunun önüne bir kez daha çıkmış olacak.
Önemli açıklamalar yapacak
Adı uzun zamandır adaylar arasında geçen ancak bugüne kadar sır vermeyen Korkmaz’ın sırrı da adaylık müracaatı ile gün yüzüne çıkıyor. Aday adayları arasında en güçlü isimlerden biri olarak gösterilen Korkmaz’ın genel merkez bağlantılarının güçlü olduğu öne sürülüyor. Beşir Atalay faktörü ile de dikkat çeken Korkmaz’ın aday adayları arasında bu bakımdan bir adım önde olması bekleniyor. Korkmaz’ın adaylık müracaatında önemli açıklamalarda bulunacağı bildirildi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

  1. Yazik kirikkaleye 10 yil ne yapmis bu adam kusura bakmayin ama artik bu millet buna oy vermez Besir beyde bunun arkasinda durmayi biraksin artik Artik veli korkmazi görmek istemiyoruz

  2. Yazik kirikkaleye 10 yil ne yapmis bu adam kusura bakmayin ama artik bu millet buna oy vermez Besir beyde bunun arkasinda durmayi biraksin artik

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu