Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Korsan taksiye suçüstü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun zamandır korsan taksicilerden şikâyetçi olan Kırıkkale taksicileri, önceki gün Suriyeli bir mülteciyi korsan taksicilik yaparken suçüstü yaptı.

 

TAKSİCİLER ŞİKÂYETÇİ OLDU

Olay yerine polis ekibi çağıran taksiciler, korsan olarak taksicilik yaptığı iddia edilen mülteciden şikâyetçi oldular. Taksiciler, Kırıkkale’de aynı şartlarda çalışan 83 tane mülteci aracı bulunduğunu iddia ederek, “O kadar rahat çalışıyorlar ki artık kendilerine kart dahi yaptırmışlar. Buna acilen çözüm bulunmalı” diye konuştular.

 

KENDİLERİNE KART YAPTIRMIŞLAR

Yasa dışı çalışarak ekmeklerine mani olan korsan taksicilerden şikâyetçi olan Kırıkkaleli taksiciler, önceki gün korsan taksicilik yapan Suriyeli mülteciye suçüstü yaptı. Kendisine kart dahi yaptıran korsan taksicinin telefon numarasına ulaşan Kırıkkaleli taksiciler, korsan taksiciyle Ankara Esenboğa Havaalanına gitmek istediğini belirterek pazarlık yaptı. Yapılan pazarlıkta 120 TL’ye anlaşma sağlanırken, adres verildi.

 

TRAFİKTEN MEN EDİLECEK

Korsan taksici verilen adrese geldiğinde suçüstü yapıldı. Olay yerine trafik polisi çağırıldı. 71 MA 054 plakalı aracı yeni aldığı iddia edilen korsan taksinin Suriyeli sürücüsüne 876 TL ve araç sahibine 876 TL para cezası kesilirken, araç korsan taksicilikten dolayı 15 gün parka çekildi. Korsan taksiciliğin devamı halinde aracın trafikten men edileceği bildirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x