Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KORSANLARI ŞİKÂYET EDİN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behzat Yerlikaya, pazartesi günü başlayan yeni eğitim dönemi için servis araçları konusunda velileri uyardı. Yerlikaya, “Velilerimiz öğrencilerini S plakası olmayan araçlara vermesin” dedi.
 
BAŞARILI BİR SEZON DİLİYORUM
Velilere servis araçlarının durumu için önemli hatırlatmalarda bulunan Yerlikaya, yeni eğitim ve öğretim dönemini kutladı ve “2016 /2017 eğitim ve öğretim yılı Pazartesi günü başladı. Tüm öğrencilerimize ve öğretmelerimize velilere ve servisçi esnafımıza hayırlı başarılı bir sezon diliyorum, yüce Allah yardım etsin” dedi.
S PLAKA OLMAYANA ÇOCUKLARINIZI VERMEYİN
Velilerin servislerde nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan Yerlikaya, “Sayın Veli´ler geleceğinizin teminatı olan çocuklarınızı (71 S) plakası olan okul taşıtlarına bindirin. Diğer normal plakalı olan araçlar korsan taşımacılık yapıyorlar. Çocuklarınızı araca bildirirken plakasını öğrenin.”
GÜVENİLİR HİZMET
Şoför arkadaşla tanışın, telefonunu alın. Hata yapan araçları odamıza bildirin. Biz öğrencilerimizi en güvenilir şekilde hizmet veriyoruz. Bizimle bu konuda irtibat halinde olun” dedi. Velilerin servis aracı plakası, şoförün ismi ve telefon numarası gibi bilgilerin mutlaka elde edilmesini öneren Yerlikaya, en ufak bir sıkıntıda da durumun odaya bildirilmesini istedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x