Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KOSGEB desteği ile bir işletme daha

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KOSGEB girişimcilik eğitimini başarı ile tamam Gülcan Filiz aldığı KOSGEB belgesi ile Kozmetik Parfümeri işletmesini Yenişehir’de düzenlenen törenle hizmete açtı.

 

KOZMATİK VE PARFÜMERİ

Yıl içerisinde KOSGEB tarafından düzenlenen girişimcilik sertifikası alan almaya hak kazan Gülcan Filiz KOSGEB’den aldığı belge ve destekle Miss Etoile Kozmetik Parfümeri işletmesini Yenişehir’de hizmete açtı. Açılan işletmede öğrencilere yönelik hediyelik eşyalar başta olmak üzere Kozmetik Parfümeri ürünleri yer alıyor.  Öğrencilere en iyi hizmeti vere bilmek için çalışmalar yapacaklarını belirten İşletme yetkilisi Gülcan Filiz, “KOSGEB desteği ile işletmemizi açtık. İnşallah öğrencilerimizin desteği ile işletmemizi daha da büyüterek hizmet vereceğiz” dedi. Düzenlenen açılış törenine KOSGEB il Müdürü Ali Sevinç, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, TÜPRAŞ Halkla ilişkiler Müdürü Haluk Ülkü’de katıldı. Katılımcılar İşletme Yetkilisi Gülcan Filiz’e bol kazanç dilediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu