Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Köstekli ve Yerlikaya ailelerinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’nin kızı Seda ile Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Oda Başkanı Behsat Yerlikaya’nın oğlu Dağıstan düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Nezahat Köstekli’nin kızı Seda ile Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Oda Başkanı Behsat Yerlikaya ve Kadriye Yerlikaya’nın oğlu Dağıstan çifti düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Seda-dağıstan çiftinin kıyıldığı nikâh törenine; AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, il yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

YÖRESEL MÜZİK ZİYAFETİ

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Seda-Dağıstan çiftini yalnız bırakmazken davetliler, birbirinden yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Gelin Seda ile Damat Dağıstan, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

 

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI

Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her iki aile, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür ettiler. Her iki aile de, “Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler” ifadesinde bulundular. Bizlerde KENT Gazetesi ailesi olarak Seda-Dağıstan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x