Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Köstekli’den Çorumlu’ya hayırlı olsun ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mahmut Çorumlu’yu geçtiğimiz gün Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve meslek oda başkanları ziyaret etti.

 

POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Köstekli, esnaf ve sanatkarlar olarak dün olduğu gibi bugünde Polisimizin yanındayız mesajını verdi. Ziyarette Kırıkkale ESOB Başkanı Süleyman Köstekli’nin yanı sıra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurtdan, Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, Keskin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duran Kurnaz, Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gencer, Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba, Oto Santakarlar ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, Keskin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Sargın ve KESOB Sekreteri Ziya Köstekli bulundu.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x