Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Kötü Alışkanlıklara Değil Bize Sarıl

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminin hazırladığı Avrupa Birliği Erasmus projesi HUGS NOT DRUGS (Kötü Alışkanlıklara Değil Bize Sarıl) Ulusal Ajans tarafından 1. olarak kabul edildi.

 

PROJE TANITILDI

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü EurodeskNoktası  Ar-Ge Biriminin Avrupa Birliği Erasmus + 2016 Teklif çağrısı döneminde, “Kötü Alışkanlıklara Değil Bize Sarıl” isimli Okul Eğitim Programları Yenilik ve İyi Uygulama Değişimi için İşbirliği Stratejik Ortaklık Projesi  başladı. İl Millli Eğitim Müdürü İsmail Çetin yaptığı açıklamada, “Proje ortakları Portekiz’den Santa Maria da Feira Belediyesi, İtalya’dan Scandiano Belediyesi, Letonya’dan Daugavpils Belediyesi’dir. Projenin yasal temsilciliğini Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin üstlenmekte, Şube Müdürü Hatice Şap komisyon başkanlığını, Projenin Koordinatörlüğünü ise Mustafa Can Hiçyılmaz yapmaktadır.”

 

ORTAKLIKLAR KURULDU

“Projenin konusu ise Öğrenci-okul-aile-sosyal arka plan-STK çevresi etrafında ilgili kurumlar arasında ortaklıklar kurarak farkındalık yaratarak gençlerin kötü alışkanlıklarından kaçınmalarını sağlamak. Bölgesel ve uluslararası kurumlar arasında işbirliği oluşturma. Belirli proje alanı ile ilgili kurumlardan mevcut araştırma ve anket sonuçlarını elde etme ve analiz etme. Gençlerde kötü alışkanlıkların başlatılma nedenlerini araştırmak ve analiz etmek. Araştırma ve analiz sonuçlarını seminer, konferans, panel, yerel medya haberleriyle paylaşarak farkındalık yaratmak. İyi uygulamaların araştırılması ve yerel uygulamalara aktarılması. Spor türlerinin gençlere tanıtılmasıdır” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x