Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KÖYDES devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinde katıldığı bir etkinlik sonrası, ilçede yapımı devam eden inşaat ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, KÖYDES çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

 

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve ilçe yöneticilerinden yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Haktankaçmaz, ilk olarak yeni yapılması planlanan öğretmenevi sahasında incelemelerde bulundu. Keskin İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı, İlçe Müftülük Hizmet Binası ve Eğitim Kompleksi inşaatı, Hacı Mustafa Demirci Camii inşaatı ve TOKİ inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

KÖYDES ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yol güzergâhında bulunan esnafa da uğrayarak işlerinde kolaylıklar dileyen Vali Haktankaçmaz, özel bir firmaya ait Un fabrikasını da ziyaret etti. Daha sonra, Yenimerdan- Efendi köyleri arasındaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Haktankaçmaz, KÖYDES kapsamında 7 km.sathi kaplama yapılan İnziloğlu köy yolunda da incelemelerde bulundu.

 

YATIRIM HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Keskin İlçesi ziyaretinde Vali Haktankaçmaz’a, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın eşlik etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x